2022-11-16
同朋友食野食到唔太多諗頭,點解?因為好多野都食過,開始冇太多新鮮感,之後上網loop下睇睇有咩可以打卡影相又可以食得飽又可以眼睛懷孕既地方😃!!結果比我發現左一個👏唔算經營左好耐,但裝修真係大讚!係我鐘意靚田園歐陸風格!裝修設計帶清新植物感覺,坐係入面完全覺得成個輕鬆D,享受感大家自己既ME TIME!!位置闊落坐得舒適,周圍都有植物打卡影相,文青free style!!!見到MENU,根本想咩都叫一份,太有色彩,眼睛視覺衝激!!我同朋友叫左份1-2人密瓜雪糕刮冰,青綠色蜜瓜味道,清新唔會勁甜甜度岩岩好,真係影相打卡一流之除,份量亦都驚人,應該3-4人食都足夠!勁抵!!之後再叫左個茄汁西班牙風海鮮燴飯,海鮮極多料!有魷魚,青口,大蝦!份量2人,鮮香開胃!最後再叫左個雜莓窩夫作總結!打卡必食之選!估唔到海鮮飯仲有牛肝菌仲有花茶配合😃😃👏層次仲好多種!!快D去食啦,地址係坑口東港城2樓ocic!!
因為好多野都食過,開始冇太多新鮮感,
快D去食啦,地址係坑口東港城2樓ocic!!