2017-04-24 1899 瀏覽
都有成年無黎喇 Duke 坐,今晚墨魚團我晨早到達西貢,唯有嘆杯啤酒,順道睇下有無 pool 打啦。發現有兩個捐款箱喎,都係幫狗狗,我捐晒身上所有大餅啦﹗Duke 只有花生或薯片,而且生啤類不多,唯有飲 Stella 啊。西貢區 Happy Hour $38 蚊杯大生啤十分經濟實惠,抵飲呢。Duke 有 Pool 打、有針 board 飛鏢,有大電視可以睇馬睇波。廁所不外借,有三四個洋仔洋女遊完船河衝入黎打算去廁所換衫,不過職員阿嬸三番四次阻止,不準換衫、不準沖涼,勁惹笑﹗厭悶到火都黎,發爛轉場﹗見阿嬸強硬態度及目無表情,都好認真趕客喎。堅技癢,我好想打 pool 啊,有無高手係度呢?最終忍唔住要跟隊。大埔 Vs 西貢戰況激烈啪啪聲,1 勝 1 負平手,和氣收場﹗我夠鐘上船喇,有機會再挑戰。

2013-06-08
其他