2024-08-29 314 瀏覽
見呢間都開咗一排,今晚想出去海皮行下所以去試食下呢間,店內好熱無乜冷氣,一路都會出汗🥵waitress 都好有禮貌,環境大坐得舒服,cocktail peach lemonade 同IPA beer 都好飲,food Menu選擇不多,Thursdays night 有free flow pizza $199/ pp,但我哋最後order burger,bar snacks 一份steak 同 chicken wings,burger不過不失,但steak望落樣ok但實在太硬咬好耐都咬唔開,side dish都非常一般,最唔好食係份chicken wings又酸又咸,完全食唔落去,或者佢哋嘅招牌菜係pizza啦,我哋無食到,但order 3樣嘢得1樣叫做ok入到口,價錢都唔平,性價比非常低,真係無下次了明明好肚餓,唔好食到人無食慾失望
明明好肚餓,唔好食到人無食慾
失望
2024-08-29