2016-07-11 452 瀏覽
今日同大家推薦一間——尚鮮日式燒肉漁市場。入邊有超多美味嘅日本料理,烤類、壽司、魚生,反正咩都有!二人前海鮮和牛盛,呢款系我地超級滿意嘎,上邊有超足料,貝殼啦、超多生蠔啦、牛肉,仲有兩隻大蝦添,見到都已經留曬口水啦!我地怕來不及烤,所以先點咗兩份壽司,先食住。火灸三文魚壽司及火灸蟹足棒壽司,都好好味,而且上邊嘅肉有烤過嘅味道!你見到呢碟野,就系我地烤過嘅野食,系咪金黃金黃,好想食呢?哈哈,佢系度燒牛仔骨,真系隔住個cam都覺得好香!我地點咗好多肉類,肉都被切得好整齊,好靚啊!我地仲有燒粟米、菠蘿、雞啤菇頭盤刺身系我地超鐘意嘅一款,真系推薦,因為真系超級新鮮而且又好吃!我地仲呢張收據就拿來留念一下啦!
你見到呢碟野,就系我地烤過嘅野食,系咪金黃金黃,好想食呢?
2016-06-02
下午茶