食過阿里郎熱狗🌭️棒之後,知道佢一直有推出新品,依家終於有機會試啦🤪🤪首先,我地叫左個套餐S1,仲有S3。兩個套餐包兩條阿里郎任選,再加churros, 芝士丸,仲有韓式年糕😊😊我地跟餐同分別叫左七條熱狗🌭️棒😂😂目的想試哂唔同口味☺️☺️我最愛既係芝薯拉絲熱狗棒🤩🤩成條好巨型😂飽肚之外,外層加埋粒粒薯仔🥔,好有咬口!加埋熱食時,芝士溶在一起🤤🤤拉出一條條絲~實在太邪惡!🤫🤫然係,有條鴛鴦芝腸熱狗棒,最正係芝士同腸仔一齊食到😻😻腸仔脆脆地,好好味🤤🤤加埋兩重芝士!其後,仲有水牛芝士拉絲、車打芝士、雙重芝士拉絲、芝薯拉絲等,試哂唔同組合可以以最抵價錢試到越多唔同口味🤤個人比較喜歡加埋芥末醬同埋蕃茄醬,令到熱狗棒更惹味,而且依家每層棒外仲輕輕加層糖,😬😬😬令味道更加豐富😻除咗啊里郎棒出名之外,佢推出既年糕都好正🥰🥰韓式年糕煙韌得黎唔會太硬,加埋甜醬,係好好味😋熱食更佳!churros 甜甜脆脆都好好味😋,個人認為返到屋企自己加舊雪糕仲正😂😂另外,仲有跟餐既魚糕😋😋熱熱地好好味,芝士加少少辣味剛剛好,唔會太過辣😊😊跟餐仲有野飲,今次叫左提子🍇同埋桃味梳打汽水🥤,夏天飲簡直一流🤩