2018-01-30
同姐妹談心講八掛野,梗係要搵間靚餐廳慢慢傾。大埔哩間餐廳就啱曬各位姐妹喇!幾有情調㗎!餐廳裝潢得好有外國風情,燈光亦較優暗偏黃,幾有feel㗎。我估佢嘅手工啤應該係幾唔錯嘅,我試咗佢嘅櫻花啤,好香,偏甜,適合女仔飲,而且係粉紅色㗎,好靚。其實一杯兩個share都夠,因為都好大杯㗎!另外我地試咗海鮮炒飯同埋多士。海鮮炒飯好岀色,材料好豐富,有蝦有魷魚青口等等,每一啖都會食到海鮮!炒飯都粒粒分明,一啲都唔油,good! 而多士一份有四件,兩件係芝士味,兩件係parma ham,兩個味都好中意呀!芝士好香,同多士好夾!parma ham食得岀好新鮮,肥瘦適中!女孩子有兩個胃大家都知,甜品梗係唔少得!乳酪紅莓蛋糕好推薦大家試!佢哩個係用希臘乳酪製成,好好味!夾埋紅莓酸酸甜甜,好清新。而朱古力橙味蛋糕味道比較濃郁,朱古力味好岀,配有少少橙香,正呀!我地坐坐下好快又幾個鐘,真係幾好feel㗎!推薦大家try try佢!
餐廳裝潢得好有外國風情,燈光亦較優暗偏黃,幾有feel㗎。