好開心終於可以book 倒了,聽聞已久,有間好有特色嘅餐廳係尖沙咀,出面賣特色日系雜貨和時裝,入面是餐廳我經上網萬能嘅XXX搜尋達人,比我搵到個餐廳地址和電話「婆婆咖啡屋」個名都幾得意😎其實佐郭地鐵站出口行過去真係好近,不過要小心留意個入口,因為部lift吾係好當眼,走漏眼就會搵吾到咖啡屋每一處都可以係打卡位,好復古,好有feel!我book左個窗邊位,所以可以自成一角,點打卡都無遮無擋,正環境一流,好似去咗日本旅行甘蝶豆花水係免費任飲架坐D個位置好舒服😌D杯宮富士山真係一般,太重奶味😂婆婆杯茶-蘋果剛剛好解下渴,好清甜五品料理-可自選三款冷、兩款熱食,另加一款飯團,婆婆咖喱、明太子飯團必選,好好味咖喱吾太辣又香,都係$128抵食四品料理-可自選2款冷、兩款熱食,同樣可以選一款飯團🍙,選鰻魚已經抵晒$108吾錯整體除咗可以比我打卡之外,亦都便宜架,三百幾有甘多款,又有特式,又可以當去咗日本🇯🇵一趟,何樂而不為

咖啡屋每一處都可以係打卡位,好復古,好有feel!

環境一流,好似去咗日本旅行甘
蝶豆花水係免費任飲架
坐D個位置好舒服😌
D杯宮富士山真係一般,太重奶味😂
婆婆杯茶-蘋果剛剛好解下渴,好清甜
咖喱吾太辣又香,都係$128抵食
  • 四品料理