韓閣系黃大仙新開設旗艦店💖餐廳好大間旁邊仲有零售速食店 「閣樓市場」都幾多韓式熟食同急凍食物賣🛒餐廳韓式懷舊復古的裝潢風格好適合打卡🤩好多卡位間隔闊落坐得舒服 而且播住我首首都識既kpop令我坐左好耐🤣👍🏻仲有好多菜式都想試 下次同多d朋友夜晚黎可以叫多幾款!剛好碰上韓閣5週年優惠好吸引❤️❤️以下優惠所有分店都適用嫁 (優惠期至11月30日)- 堂食每滿HK$200,只要FB或IG Like & Share即可加$1換炸雞- 購買炸雞外賣,可享買一送一優惠(買半份送半份) ✨二人夏之戀下午茶 ·鹹點6款:迷你手打牛肉漢堡、三文魚酥盒、蟹籽大蝦海鮮撻、白汁雞酥、香脆炸雞翼、雜菜沙律 ·甜點3款:鮮果牛角酥格仔餅、焦糖燉蛋、藍莓奶凍·配冷/熱特飲兩杯:檸檬茶 & 蜂蜜綠茶寒天 寒天好煙韌 不會太甜幾清新解膩有9款食物超豐富😍好難得鹹點比甜點多的二人下午茶set🫶🏻好岩同男仔朋友一齊食😆食完絕對會飽肚好滿足🥰鹹點最推薦蟹籽大蝦海鮮撻 估不到海鮮餡料加上曲奇皮撻咁夾🧇牛角酥格仔餅都好食💕外脆內軟 已淋上焦糖醬 無沾忌廉或草莓糖漿已經夠味🍮焦糖燉蛋同藍莓奶凍口感好綿密😋✨酥炸軟殼蟹拼雜錦炒烏冬原隻

- 購買炸雞外賣,可享買一送一優惠(買半份送半份)

✨二人夏之戀下午茶
·甜點3款:鮮果牛角酥格仔餅、焦糖燉蛋、藍莓奶凍

蟹籽大蝦海鮮撻
藍莓奶凍

✨酥炸軟殼蟹拼雜錦炒烏冬
原隻軟殼蟹🦀炸得酥脆而且配料好豐富🤤海鮮有🦐蝦、青口、🦑魷魚、蜆加上大量蔬菜🥬🧅份量好多 烏冬口感煙韌而且不油膩👍🏻
酥炸軟殼蟹拼雜錦炒烏冬

✨蜂蜜牛油炸雞 (半份)
加$1半份炸雞都有5大件❗️有半隻雞的份量🍗🧈蒜蓉加上牛油香氣濃郁🍯炸雞淋上蜜糖依然好酥脆🤤趁熱食好嫩滑多汁
蜂蜜牛油炸雞 (半份)

✨前菜(免費)
一坐下店員就送上兩款前菜啦 有魚乾仔同泡菜 都好食❤️
前菜

📍韓閣 (黃大仙)
黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下G06E-G06G號鋪
2022-11-13
蟹籽大蝦海鮮撻
藍莓奶凍
酥炸軟殼蟹拼雜錦炒烏冬
蜂蜜牛油炸雞 (半份)
前菜
  • 蜂蜜牛油炸雞