本身打算食隔離的大吉,但可惜FULL哂。見隔離又有間日式放題就諗住去試下啦,點知食到一肚火。我同朋友都從未食過咁差的日式放題!!!HKD$200 一位其實我都唔EXPECT會好好食,但冇諗到係咁差!!chopstick 送的燒生蠔 -- 一上台已經聞到有強烈既怪味,最後冇食到chopstick 牛肉SHABU SHABU -- 牛肉及湯底有怪味,同朋友一人食左一啖就冇再食chopstick 蒜片牛柳粒 -- 送上台既時候仲係凍的chopstick 清酒煮蜆 -- 又係凍的,蜆殼多過肉chopstick 希靈魚刺身 -- 我想知道佢點切出黎,塊刺身既厚度我諗得1CM左右chopstick 帶子 -- 數埋都唔知有冇5粒,仲要粒粒都好似一毫子咁細粒chopstick 燒物 -- 牛舌好似張紙咁薄,雞軟骨奇硬,冬菇一串得兩粒,雞翼除食到燒既味道之外就乜味都冇chopstick 燒秋刀魚同蝦天婦羅OK,食左咁耐最好係尼兩樣chopstick 三文魚、舌拿魚刺身 -- 不過不失chopstick 吉列蟹鉗 -- 表層熱辣辣,入面凍冰冰員工既服務OK,清野清得好快。上去既時候人唔多,但都有三四次漏
本身打算食隔離的大吉,但可惜FULL哂。
見隔離又有間日式放題就諗住去試下啦,點知食到一肚火。
我同朋友都從未食過咁差的日式放題!!!

chopstick 蒜片牛柳粒 -- 送上台既時候仲係凍的

chopstick 清酒煮蜆 -- 又係凍的,蜆殼多過肉

chopstick 三文魚、舌拿魚刺身 -- 不過不失

chopstick 吉列蟹鉗 -- 表層熱辣辣,入面凍冰冰

員工既服務OK,清野清得好快。
上去既時候人唔多,但都有三四次漏單既情況出現。
不過真係試一次就夠,以後都唔會去尼間野。