餐廳職員好有禮貌同細心,環境氣氛都唔錯食物擺盤好靚,賣相已經100分,就咁睇就好有食慾,東京爆脆 $93(圖右)吞拿魚同蟹柳為主要材料,仲有啲蟹孩子,食落口感真無有啲脆香脆香既感覺,味道同口感都好出色相撲力士 $103(圖左)以三文魚同吞拿魚做頂層,上面配埋芝士醬,蟹柳做餡,味道好豐富,先食到魚生既鮮味,芝士醬既咸甜香再慢慢搶出,好好食日式叉燒炒飯 $128炒飯一上枱就香氣撲鼻,炒飯亦炒到粒粒分明,食得出夠鑊氣,調味亦岩岩好,叉燒,蛋同蔥花比例都岩岩好,色香味俱全琦玉網燒牛舌(5件) $78牛舌口感好柔軟,好輕易就可以咬斷,牛舌越嚼越香,口中會慢慢散發出濃厚既牛香,內裡仲保持到肉汁,油脂岩岩好,唔會油膩,反而有種齒頰留香既感覺,牛舌仲配有個好鮮味既黑醋可以配搭黎食,更加引出左牛舌既牛香,超級加分,味道層次更加豐富自家製香菇雞肉丸串 $32雞肉丸串口感好得意,入面好似有啲雞軟骨咁,爽脆爽脆咁,味道有少少辣,配埋香菇既菇香,非常惹味
餐廳職員好有禮貌同細心,環境氣氛都唔錯

食物擺盤好靚,賣相已經100分,就咁睇就好有食慾,

東京爆脆 $93(圖右)

相撲力士 $103(圖左)

日式叉燒炒飯 $128

琦玉網燒牛舌(5件) $78