2008-08-04
好耐都冇去過美心啦, 諗住入去睇下而加有咩新野見好多人都食佢新出既燒味餐, 但覺得份量少得可憐, 所以就冇要到, 而叫左下面呢個六色蔬菜, 雞肉釀瓜環配三色飯六色蔬菜有紅蘿蔔, 白蘿蔔, 翠玉瓜, 南瓜, 西蘭花, 椰菜花。食完之後可以用一個字概括, 就係: 硬, 灼得吳夠耐, 而且用料吳算靚, 食完都冇咩味之後就係主菜啦, 雞肉釀瓜環。走油既節瓜釀上雞肉丸, 配上蛋白芡, 雞肉一d都吳鞋, 亦都吳會打得過實, 可能混左d豬肉落去, 加埋蛋白呢個配搭都幾好。而三色飯就有紅米, 為左迎合港人既口味而煲得好軟; 菜飯, 菜切得太碎啦, 冇咩口感; 蛋炒飯, 味重左少少, 鹹左d, 而且有少少乾身標榜健康既菜, 係吳係真係健康就見人見智啦。不過差吳多30蚊一個餐, 吳包野飲, overall吳算差, 應該都冇下次, 食番燒味算啦我個blog有相同更多既食評, 歡迎去睇呀http://hk.myblog.yahoo.com/food_talk2008/
我個blog有相同更多既食評, 歡迎去睇呀