2022-05-28
1️⃣5成熟牛扒,份量好有問題,得3舊.佢lunch set價錢都貴,比得3舊牛? 仲要肉質差,勁硬,咬唔開. 仲要有條頭髮,叫佢換左佢,又要再等. 利申已經等左好耐先上菜. 🖕🏻2️⃣龍蝦意粉 另加$60龍蝦肉一食就知唔新鮮,梅梅地咁,再講佢意粉同d汁分離咁,冇味, 個汁又怪,又唔似蕃茄汁咁🥵3️⃣田園沙律菜苦,冇醬,,醋汁太酸4️⃣Burrata 芝士依碟野起泡得好唔夾,食落怪味,其實唔係專做法國菜就咪亂試啦,搵客人做白老鼠咩😒5️⃣72%純朱古力心太軟終於有樣正常, 但一定唔係72%純朱古力lo, 吹到咁大,寫返普通心太軟算啦🙃仲有個雪糕,雲呢拿都有唔好食,真係笑左,唔知係咪個雪糕模浸膠味6️⃣Tiramisu成餐最好食餐包,硬,牛角包冇牛油味飲品,裝得一半滿,仲要唔比奶我,問佢要多個奶,又ee哦哦, 另一杯係熱咖啡,佢話個奶係share,大佬你個奶咁小,份量只係夠一杯咖啡用,依加叫你比左個奶姐,講咁多做咩,直接比咪得,連奶都要慳?🥵🥵餐廳上菜慢到食法國餐咁,但係要有用餐時間,即係要我食得好趕? 係其他客人都係咁催單, 投訴叫經理出黎,又話唔得閒行開左, 又話今日好忙,好多客人都有反映上菜慢問題,咁你唔
2️⃣龍蝦意粉 另加$60
3️⃣田園沙律
菜苦,冇醬,,醋汁太酸
4️⃣Burrata 芝士
5️⃣72%純朱古力心太軟
6️⃣Tiramisu
成餐最好食
餐包,硬,牛角包冇牛油味
餐廳上菜慢到食法國餐咁,但係要有用餐時間,即係要我食得好趕? 係其他客人都係咁催單, 投訴叫經理出黎,又話唔得閒行開左, 又話今日好忙,好多客人都有反映上菜慢問題,咁你唔改進?🤭🤭 成班mk妹,做接待已經唔nice, 仲有個侍應,叫佢執走d碟,執一半唔執一半,奇怪,已經講埋唔該, 食完好耐都唔執. 想落單或叫人又冇人理, 真係勁過份. 環境方面,真係冇網上影得咁靚,燈光好差, 只係得個藍色杯靚
💰HKD$338 一個set