2010-08-02 14 瀏覽
今日銅鑼灣超多人,最後因為太多人的原故去左time square 見到大堂坐了很多人,所以就選擇坐在窗旁的高枱.意想不到野飲都幾特別我叫了jolly gant(kiwi 配 pineapple 種合很fresh,現在仲有promotion 2for 1 時間不太記得)叫了Buffalo Wings(S有4隻,辣得也蠻惹味), Cesar Salad (M 都夠兩個人食,同埋個醬同芝士配很好)Cabonara (M 都小得很,只夠一個人,不過意粉做到AL-DENTE,彈牙同白汁突出到煙肉的香)西班牙海鮮飯(S 夠BB仔食,味道都好,唔夠Cabonara正)Tiramisu (M夠晒滿足個人慾望,仲要係好食到形容唔到)
見到大堂坐了很多人,所以就選擇坐在窗旁的高枱.
叫了Buffalo Wings(S有4隻,辣得也蠻惹味),
2010-08-01