2012-01-14 26 瀏覽
最近公司Hea睇報紙,,,,份份都見到e間大飽口福,,見幾吸引,,就帶埋朋友去試試..打電話Book位,,,,,,,,,,,人都癲,,,,,打成30分鐘都斷線,,,,,令人火起!不過人又犯賤ge,,見佢咁旺場,,,,,,又更加想去試一試。食左星期五既晚市自助餐,,成人$398,,埋單$400多,,, 聽個價都係酒店價,, 但去到食足8碟龍蝦,,,3份白灼,,2份鐵板,,1份蒜蒸,,1份芝士焗,,1份凍食,,都滿足,,當中白灼最好食,,膏最香,,而且肉質夠甜,,唔錯! 而鮮鮑魚都食足4隻,,籠仔蒸蝦亦食左2籠,,, 另外熱燻的蒜蒸帶子亦十分好食,,,肉質鮮甜唔鞋口,,一出就俾人拎曬!!!整體海鮮都唔差,,,雖然6:30去到,,食到9:30足3個鐘,, 不過都未有時間食埋d熱燻點心,,, 睇生果食家話d蝦餃燒賣唔錯都想試,, 不過當然龍蝦先係翻本作。甜品呢,,,, 本人唔太好,,, 不過個玄米奶凍香又夠滑,, 最緊要唔多甜,, 我杯茶。而Cheese Cake,,焦糖燉蛋就無食到,,, 不過聽友人講都唔錯,,,,,,,最估唔到係,,,連沖個杯凍奶茶,,都比想像中出色,,, 開頭以為自助餐會
,,就帶埋朋友去試試..
打電話Book位,,,,,,,,,,,人都癲,,,,,
打成30分鐘都斷線,,,,,令人火起
!

。而Cheese Cake,,焦糖燉蛋就無食到,,, 不過聽友人講都唔錯,,,,,,,最估唔到係,,,連沖個杯凍奶茶,,都比想像中出色,,, 開頭以為自助餐會係開粉果種,, 點知係茶記個隻Feel,,,,,,,,,, 算ok

不過,,,人都多,,特別即蒸個d,,, 如果再出快d就更加好

2012-01-12