2018-08-24 195 瀏覽
點點心是很平民的點心餐廳,價錢抵食。點心種類都算OK, 我叫左綿花雞,春卷,同堆炸兩。食物質素尚可以! 如果大家想黎食個Quick lunch,點點心是你的好選擇 但點解我要黎打食評呢? 係因為!!佢地有賣豬仔樣既流心奶黃包啊!!! 依款奶黃包係普通酒樓係食唔到嫁! 而家基本上只會係某幾間高級飲茶既餐廳先至會搵到,但價錢當然唔會平啦! 但係點點心竟然都搵到依款咁可愛既豬仔流心奶黃包! 絕對有驚喜 個包一上,我同朋友已經拎起相機,二話不食影到相先! 實在太得意啦~ 個包肥DOO DOO, 用筷子拮落個鼻到仲會流心! 有奶黃流出黎! 成件事好好玩! 同埋最緊要,價錢一D都唔貴! 值得一眾food blogger黎試試
2018-08-03