2024-07-26
今日嘗試食烤魚,依間烤魚位於旺角,環境非常之闊落,而且完全冇油煙味,除咗烤魚、仲可以打邊爐、不同種類的串燒可以選擇🤤🤤▶️酸辣金湯,酸菜烤清江魚 $298烤魚另外亦都送菜盤,當中已落入烤魚入面,包括有豆腐卜、蓮藕、金菇菜、娃娃菜、大豆芽、蒟蒻等等金湯酸菜非常之濃郁,依款烤魚並沒有辣到可以選擇,但我認為辣到剛好,不會太辣,但亦有些辣味可以帶出🥰清光魚肉質非常之嫩滑,外面先炸,入面啲肉質非常之嫩滑,超級好味。🍜最後再加咗稻庭烏冬$20煙煙韌韌在最後埋尾,十分之滿足方面亦嗌咗幾款,而且大部份都係兩串起叫🍡🍢椒鹽雞軟骨$24@1🍢🍡鮮雞腎串 $28@1🍡🍢新疆羊肉串 $20@1串燒都燒得非常之香口👍🏻🥗藤椒魚皮$38作為一道涼菜,非常之好入口🥫巨峰可以必思 $28🥫香茅檸檬薏米水$22飲品係自家製,味道非常之好飲,食烤魚時飲一飲,即係非常之清涼解渴🤤整體嚟講呢間烤魚環境非常之闊落,而且舒服,職員服務員都好好,食物品質方面亦都好高,性價比好好,值得一去🤗🤗
▶️酸辣金湯,酸菜烤清江魚 $298
🍜最後再加咗稻庭烏冬$20煙煙韌韌在最後埋尾,十分之滿足
方面亦嗌咗幾款,而且大部份都係兩串起叫
🍡🍢椒鹽雞軟骨$24@1
🍢🍡鮮雞腎串 $28@1
🍡🍢新疆羊肉串 $20@1
串燒都燒得非常之香口👍🏻
🥗藤椒魚皮$38
作為一道涼菜,非常之好入口
🥫巨峰可以必思 $28
🥫香茅檸檬薏米水$22