2021-09-22
朋友生日,約咗佢哋上星期五食飯,其中一人前排試過呢間話好嘢,見佢喺咁短時間之內話要encore,我都估呢間應該靠得住按預訂時間上到去,當時大概只有半場滿,侍應好好咁俾我揀坐邊張枱,我揀咗個角落頭位。檯與檯之間空間都算寬闊,不過可能係客人嘅談話聲音加上播放音樂聲量略嫌大了點點,實在有點兒嘈吵😂不過都屬可接受範圍菜式方面有好多選擇,就算你有選擇困難症唔知食咩好,都可以直接揀佢有星星號的推介菜。雖然菜名頗長,好在全部有編號,落單時可以寫或講給侍應聽,完全無難度,抵讚👍🏼👍🏼好了到食物出場了👇🏼👇🏼這個醃羊肉釀芝士 真係非常好味,羊肉是免治,中間有芝士,香料味食得出好有層次,微微辣,有羊肉應有嘅羶味,非常推介秘製乳酪咖喱薯角,又係相當出色,乳酪醬酸酸甜甜又帶點薄荷味,醬汁配上仍然可以保持微脆的薯角,成個體驗係非常新鮮上圖分別有乾番茄烤餅、蕃茄腰果蓉奶油咖喱芝士球、傳統印度菠菜蓉咖喱雞整體每一道菜都各具特色,對味蕾好有衝擊,令你知道印度菜唔係剩係得咖喱,就算係煮咖喱都係用好多香料整出來的而且以這個價錢係尖沙咀食到咁嘅水盡,性價比係相當高,還有很多菜式想試,下次一定要再搵機會回來
好了到食物出場了👇🏼👇🏼
Bhopali seekh