2023-05-21 219 瀏覽
發現這店,於是响Openrice落order。選了burger後可以自選醬汁,再加自己想要的配料,再配額外加小吃。叫了一個豬肉漢堡配蛋黃醬再加蛋和洋蔥,加多個炸洋葱圈。另一個牛肉漢堡要黄芥末醬加蛋和菜,加多個炸薯條。收了錢說準備中,可惜一等再等都出不到取餐編號🤷,半小時後重要order被取消,真令人極度失望😤。打電話比Burplus,有位好有禮貌的女仕說收不到Openrice的order,但佢現在可以即刻幫我整,叫我15分鐘後過去取。取餐後立即回家,漢堡飽仍是熱,不過因為用錫紙包住,產生大量倒汗水,個漢堡飽濕晒。但味道完全係好ok,尤其係個蛋同塊好juicy嘅漢堡扒👍。不得不提佢個炸洋蔥圈同炸薯條,非常脆又好味,水準之作。*下次都唔再用這channel落order,完全唔可靠,一等再等變化石,最後order重被取消,但打去銀行又話成功付款,攪到我都唔知應唔應該自己再去落order。

外賣自取