2019-06-23
好耐無食放題喇, 突然諗起之前朋友講有間日式放題都唔錯, 仲要喺尖沙咀咁近公司, 呢日就同同事過黎會一會"JK Brother"。晚巿放題主要分三個時段, 限時90/120分鐘, 我地就揀咗6:45pm-8:45pm(120分鐘), 放工就可以過黎食放題啱啱好。坐低後店員會介紹返用手機影低QR CODE就可以線上落單, 我覺得呢個方法好好, 既方便又環保。 刺身, 壽司, 卷物, 手卷, 炸物, 鍋物。。。。都算幾多野食, 而飲品, 雪糕, 雪條同甜品就可以自助拎。 點完野食梗係去攞飲品先啦, 都幾多選擇, 我地就揀咗烏龍茶同韓國梨汁。 首先黎既刺身, 都好新鮮, 甜蝦夠鮮甜, 我地仲叫咗兩轉。 跟住就係壽司類, 我鍾意佢細細件, 可以叫多啲唔同既壽司或者其他野食都唔怕好快飽, 火灸三文魚腩, 櫻花三文魚炸蝦卷, 劍魚腩壽司, 黑松露系列等等都好有水準。串燒都幾高質素, 有我至夠既日本蕃薯仔, 味道唔錯既牛舌, 仲有芝士翠肉瓜同燒菠蘿都好鍾意食。 天婦羅同炸物都係即叫即炸, 熱辣辣上枱超正。食到飽一飽最後梗係要食埋甜品先夠完滿啦, 揀咗至愛既Movenpick雪糕😍 好想食埋其他甜品但
食到飽一飽最後梗係要食埋甜品先夠完滿啦, 揀咗至愛既Movenpick雪糕😍 好想食埋其他甜品但已經好飽了。