2015-07-25
本人第一次寫食評,就係因為很想跟大家分享這餐廳,我是買了這家餐廳的團購餐,第一次買便中伏了,下次還是不要貪小便宜!正題,我買了$188包12隻蠔及白酒,我同我老公去,去到一泥就上兩杯白酒,跟住等下又催下約二十分鐘先上個蠔,當中有幾隻係感覺似壞壞地,算!跟住叫左個$248set dinner係牛扒泥,叧外叫左個carbonara,係得個pasta係人食,個扒真係不得了。公平説,二百幾我冇期望係靚扒,但也不至於如此,冇誇大,我敢講係俾大家樂既扒餐衰,我地叫medium,佢真係做到,但係一切開係得D紅色,一D肉汁都冇,好似放左好耐咁,一入口,我甚至唔知自己食緊牛,感覺係俾D鬆肉粉整過龍!個餐湯exactly就係金寶隻粟米湯。我地冇要餐飲,加$38轉左杯紅酒,一杯酒,都要追3次先有,仲要杯酒係難飮到我老公要飲剩既,好少可!(利申:我地平时有飲開酒,平中價都有飲,但呢隻真係唔得,仲要拎泥做house)!最後係D侍應,全部喺度唔知做乜,好似第一日返工咁,D單亂到,個面囗又唔係好!總結係:免費都唔會再去!