今晚去左上環一間特式咖啡店輕食輕食, 藍白色嘅門面充滿歐陸風格, 一入到去就見到好多盞色澤繽紛嘅復古掛燈, 好有異國風情嘅感覺, 小店環境幾chill, 共有兩層, 樓底幾高, 所以空間感幾大!🌟Old Fashion Galaxy(Lemonade soda)紫藍色嘅Lemonade配搭藍白色嘅瓷磚非常適合打卡, 梳打入面有大量檸檬果肉, 十分足料, 入口酸爽清新幾開胃!🌟White Peach Jasmine Smoothie白桃味道濃郁帶淡淡茉莉花香味, 甜度適中, 味道不錯🌟南瓜酸忌廉雞肉沙律南瓜沙律係暖食的, 小妹第一次食暖嘅沙律, 南瓜肉質香甜, 酸忌廉同雞肉估唔到又幾夾而且食落唔會太膩同生冷!🌟吞拿魚酥盒外層酥皮鬆脆可口, 簡單配搭吞拿魚醬已經好惹味

🌟White Peach Jasmine Smoothie
白桃味道濃郁帶淡淡茉莉花香味, 甜度適中, 味道不錯

🌟南瓜酸忌廉雞肉沙律

🌟吞拿魚酥盒
外層酥皮鬆脆可口, 簡單配搭吞拿魚醬已經好惹味
2021-10-23