2022-11-22 1657 瀏覽
無肉不歡既我竟然幫襯左呢間素食餐廳!唔止因為佢既西方懷舊風格擺設非常適合影相,仲有食物我都覺得唔錯。Laksa Squid Balls $78喇沙墨魚丸:個"墨魚丸"咬落係爽口彈牙,成粒沾滿喇沙汁好好味。我覺得今餐最好味係呢個墨魚丸。Oakland Breeze - Vietnamese Style Rice Noodle $138越式撈米粉:果兩隻炸蝦其實係腐皮卷,咬落去外皮係鬆脆,好香腐皮卷既味道,我覺得好味。碗米粉底下已經有落左汁,酸酸甜甜唔錯,仲有啲花生咬下。Kobe's Favorite - Vegan Beef Patty with Tangy House BBQ sauce $158素漢堡扒伴惹味燒烤醬:以前食過素肉我麻麻地佢隻味,不過呢個BBQ醬蓋過左,所以食落無問題。個burger好高身,仲有我勁like佢個薯條係超級大超級長超級粗,哈哈哈!Chocolate Molten Cake with Ice Cream $78朱古力心太軟配雪糕:雪糕凍冰冰,心太軟熱辣辣,中間仲有一大堆cream。一冷一熱一常溫,三重感受。

Laksa Squid Balls $78

越式撈米粉