呢間餐廳係台灣引入,手工啤酒都係台灣釀造,有廿幾款,由較易入口既果味啤酒,到酒味較濃既黑啤都有,仲有啤酒cocktail ,真係實有一款啱你口味我唔算識飲酒,同朋友叫咗個品酒套餐,有6小杯酒,可以自選6款酒或由職員介紹,職員會好用心咁問下你鍾唔鍾意酸味既酒、黑啤等先會㨂6款酒比你6款酒會由味淡至濃咁排好,左上角到右下角咁飲,仲會mark好number ,你可以問職員係咩酒,我今次有兩款有果味既啤酒,屬於酸味酒、一款普通啤酒、三款濃味啤酒,6款啤酒都各有特色,每款試下又學到野,幾唔錯叫咗幾款小食送酒,全部都唔錯,尤其係個台式魯水拼盤,啲牛筋好入味又有咬口餐廳裝修好relax舒適,播一啲揉情既台灣流行歌,最啱朋友坐底傾下計hea一個晚上

品酒套餐

台式魯水拼盆