2020-03-23 2044 瀏覽
自從屯馬缐開咗之後,去呢區都方便咗好多,所以都多咗去呢區行下街食吓嘢,而且我又咁鍾意食嘢,好多食肆都係會員,呢間牛八亦不例外,上次食咗火鍋,今次就食燒肉,當然係用會員既優惠啦😬😬😬呢度有好多款套餐,有和牛、海鮮、牛豬🐔和其他不同款式.........等等的套餐,呢度入座前會問定你食邊一款,因為入座計120分鐘後就要埋單離開,食既時間係足夠,不過就有點兒趕住食咁,因為始終要燒。😅😅😅😅😅😅😅😅😅不過食物點完全之後都來得很快,所以都不會要等待食物而損失了時間。食材方面真係幾好,材料靚,食物新鮮,有多款食物任你點,而且全部用件數計,我鍾意食幾多件就點幾多件,環保又係不會浪費食物,有好多地方你叫一碟,例如丸類會有好多粒,但其實我只係想食一粒,呢度自己話事😉😉不得不吃的厚切豬腩片,肉嫩有口感,我最愛吃豬腩肉,其他食材亦相當不錯,不過我較為喜歡吃厚切豬腩,所以都吃了很多件😂😂😂😂有很多款蔬菜🥬,每款食一件都飽到飛起⋯⋯😬😬😬😬😬最欣賞係個溫玉韓式涼拌面🍜🍜🍜🍜味道調較得好,材料配搭恰當,面質爽口滑溜有口感,食完有一種回味想再食的感覺⋯⋯所以就決定要多一碗🍝🍝🍝😂😂😂不過今次叫溫玉盛崗涼拌面,看看大

有很多款蔬菜🥬,每款食一件都飽到飛起⋯⋯😬😬😬😬😬
所以就決定要多一碗🍝🍝🍝😂😂😂不過今次叫溫玉盛崗涼拌面,看看大家都是涼拌面有何分別⋯⋯

原來兩款食物材料一樣,在於韓式是沒有湯,盛崗就有湯底,哦,原來如此,不過兩款都非常之好味😋

芝士年糕又是很好食,即烤即吃,食完又再Encore,👍👍👍😋😋

任食任飲,最後仲有日本綠茶雪糕送,綠茶雪糕清新又不太甜,好味道⋯⋯😋