不是第一次飲茶湯會了🤗但聽講有柴犬杯子crossover 🤭6點左右買,人不多!成為$28 蚊!上次都係熱飲的,呀今次又係是另一回事🙂 明明上次同我講話熱飲只可半糖,神奇地今次又可以走糖🤥,所以佢地係進步左定係上次係"被選擇了"? (黑人問號🤗)所謂溫度呢好重要,叫得熱飲就想要熱辣辣既手感口感,試到真,茶味🤗,其實佢地既茶底係我喜歡既濃味🤗 但問問店員,佢地既鐵觀音珍珠拿鐵係屬於咩茶類呢? (紅茶,黑茶,青茶?有無mix 任何既茶葉在內,只是想得個知🙂) 被hea 答了還帶一個不禮貌既表情答我,"鐵觀音咪鐵觀音law"🙂,不是想為難誰但不知道也沒所謂,但那店員的態度😊明白了,服務義辛苦了😉 買野包受氣是常識🤓*柴犬杯係呃like 用🤭就算了 態度這樣子🙂
不是第一次飲茶湯會了🤗
但聽講有柴犬杯子crossover 🤭

6點左右買,人不多!

成為$28 蚊!

上次都係熱飲的,

買野包受氣是常識🤓