食物比想像中差,一來選擇少,二來價錢貴。MENU只有中間幾版係野食,前前後後係D雜誌專欄,無意義的存在。一行10人,各自選了套餐$95,飲品還需要以半價加錢,最後每人$140埋數,實在唔值!仲有店員服務態度勁差!(我地坐3樓,唔知會唔會因為唔同樓層而有唔同招呼態度),先係叫左好多次落單,店員以極晦氣態度回應:「等陣先啦」,然後落哂ORDER,進食期間因為咖喱飯實在太辣,急急ORDER飲品,但遲遲未到,全台10人食哂放低哂餐具,D飲品先斯斯然逐杯上。環境方面係唔錯,但因為坐近店員水吧、收銀位置,出出入入有D唔方便。加上呢個價位,野食又唔特別好食,服務態度咁差,相信唔會再有下次

三文魚天使冷麵
牛柳粒天使冷麵
豬扒咖喱飯
題外話/補充資料: 地址偏僻,是高氏大廈再行前D的巷仔轉入去,大廈頗舊。
2014-09-10