2019-03-28
今日去食佢個binno! 平時都係多食binno放題,少去食自己叫的,但呢次係同屋企人食,就要食好d啦😳叫左豬骨湯底n麻辣湯底,麻辣湯底應該係用牛油煮,好大的牛味。店員啊樂勁好態度,一邊介紹d醬,一邊教我地唔同食法,最後可能見我地幾啱嘴型,私人送甜品俾我地lol😂😂😂🤓肉丸拼盤係我叫嘅,我地三個一人食6顆丸,係咪好貪心🥳 最鍾意佢的蝦丸同彈牙魚丸!呢個豬骨湯係真係有大大舊豬骨㗎!嚇左我一跳lol 母親大人喜歡食,所以就佢食左。個人最鍾意食金菇,差唔多我清曬一碟,份量好多xd四個人都夠 哈哈哈個響鈴真係不得不提,樂哥介紹原來可以兩食,就咁食係好鬆脆...從來無試過咁好味,認真,如果黎,其他唔叫,呢個一定係首選。我自己食一半軟硬嘅,所以放入去5秒就會攞返上黎,外軟內脆😛手打牛肉都係好好食,三個人食到飽一飽lol個甜品係北海道牛奶布丁n椰子凍唉!真係好難唔讚...我自己鍾意北海道牛奶布丁嘅,因為奶味太濃,好難抗拒。朋友就鍾意椰子凍,有埋真椰絲。食完都有少少唔好意思,因為唔洗錢。但如果俾錢食完全無問題⋯⋯你話我打手都咁話🤦🏻♀️🤷🏻♀️
手打牛肉都係好好食,三個人食到飽一飽lol
個甜品係北海道牛奶布丁n椰子凍