2017-12-11 521 瀏覽
宵夜menu係您地餐廳寫/提供架麻,假設您地舖頭臨收工乜都無唔緊要,棟個牌係門口”close”咯咁我自己硬撞入黎係我自己衰,1:30am到啫,但係您地無棟牌話收工咁我suppose您地舖頭齊料開舖架麻。。況且「宵夜menu」係您地自己listed既,叫乜無乜,唔緊要,配合您地無既材料唔要喇,eg xxx凍通粉,「無呀」,「無整凍咁淨比個熱通粉我乜餸都唔要得麻?」「無呀!」「咁义燒流心蛋飯。。」「無义燒呀!」,「唔緊要咁走义燒淨要蛋加塊餐肉得麻?」,「無呢樣呀!」,「咁淨要隻荷包蛋飯得喇啩!?」,「您做乜係要改人地menu啫!!!? 」,我真係O晒咀,店員今時今日呢個服務能度真係😡,我已經好好語氣配合您地無乜唔要乜,最搞笑係最尾我要個餐蛋麵就有,🤦🏼‍♀️咁即係點呢!?麵就有飯就無!? 如果真係咁不如day1您好聲好氣同我講無晒飯都得架啫(雖然我唔知係唔係🤔)學咩人做冰室呀,唔好講話茶餐廳添喇,menu又係您地自己寫既!無就更新或者好聲好氣同客”灑冧”咯!大家配合彈性架啫。。我絕對好少寫食評仲要寫劣評,今晚真係忍到一個極點,食完都背脊骨落受晒氣,唔怪得您地開左咁耐都無意慾入去食,原來直覺真是蠻準的!☹️
2017-12-11
宵夜