2023-12-18 344 瀏覽
整體質素性價比高,因為佢唔算太貴,但係刺身嘅質素唔算特別好!好似嗌咗帶子,帶子嘅質素冇乜鮮味,而且係解凍質素有雪味甜蝦好味,但係其他赤蝦之旅就冇乜味道,係個頭有味午市套餐比較抵食嗌咗啲小食,同埋散叫,天婦羅蝦嘅蝦係嫵媚急凍蝦彈力嗰種炸嘅程度就合格 嗌咗個海鮮鍋,不過好細個! $82但係一眼就係睇到全部個鍋好似,所以底下嘅粉絲同埋菜都係非常之少食兩啖就會冇咗!勝在面頭嘅海鮮都好味的海膽香甜好食!呢個自選海鮮鍋加咗非常多配料,成為230幾蚊🙈芥辣八爪魚,比平時壽司舖嘅好味😋加拿大海膽魚頭$55好味!帶子好似頭先咁講普普通通朋友嗰碗豬頸肉地獄微辣湯烏冬太鹹味精太重!問店員拎咗啲湯溝都係好鹹好鹹都,最後要溝少少水!個味道就唔錯,但係應該太重手味精豬頸肉都滿意!呢個烏冬質素非常之彈壓非常好質素!聽完朋友大贊我都忍唔住拎咗幾次幾條哈哈最後都係因為太鍾意食呢個日式煮金木鯛魚頭!嗌咗一件嚟食如圖所見!好靚仔仲有冬菇豆腐等配料好似正式嘅菜式!雖然好少肉,但係呢度有嘅肉都係好好味,魚鮫同埋面珠墩
甜蝦好味,但係其他赤蝦之旅就冇乜味道,係個頭有味
午市套餐比較抵食
嗌咗啲小食,同埋散叫,天婦羅蝦嘅蝦係嫵媚急凍蝦彈力嗰種
雖然好少肉,但係呢度有嘅肉都係好好味,魚鮫同埋面珠墩