2024-01-03 31 瀏覽
冬天特別鐘意食火鍋😋 一個價錢食晒雞煲,羊腩煲,火鍋,仲有海鮮盤都係任食,好抵呀😳餐廳位於家樂坊,非常容易搵,上到去見到餐廳地方寬闊坐得好舒服,我哋揀咗個雞煲,火鍋湯底叫咗椰子雞湯配任食和牛,朋友見到加$38已經可以食埋羊腩煲,又話要試,不過計落幾百蚊可以任食三個煲,真係好抵食。雞煲一上枱已經香噴噴,店員用火槍燒一燒,雞味出晒嚟,好味!海鮮盤已經蒸好,一上枱即食,特別推介鮑魚真係超鮮甜。羊腩煲份量好足,羊腩切到一啖一口,鍾意食羊嘅朋友點都要試吓,至於重點當然係任食和牛啦,椰子雞湯底超清甜,和牛見到質素好高,肥瘦剛剛好,牛肉味道濃郁,口感唔會好肥膩,食咗幾碟真係回晒本,連埋其他食物,有好多唔同丸類,小食,蔬菜,連甜品都有埋,慢慢食慢慢傾,真係非常滿足嘅一餐。

餐廳位於家樂坊,非常容易搵,上到去見到餐廳地方寬闊坐得好舒服,我哋揀咗個雞煲火鍋湯底叫咗椰子雞湯配任食和牛,朋友見到加$38已經可以食埋羊腩煲,又話要試,不過計落幾百蚊可以任食三個煲,真係好抵食。