餐廳: 瀛煮意
資訊:

2022-10-04 1264 瀏覽
平時返工食飯,時不時都會過對面工廠大廈買外賣,雖然冇得堂食,不過近過街市,一嚟環境衛生啲,二來又唔使等咁耐,所以都好受附近嘅打工仔歡迎🤩🤩呢間舖頭多數都係食日式料理,佢個便當個樣都幾精緻,有幾款唔同嘅小食,有糖心蛋,有竹輪,以前有好幾款和風主菜,和風牛肉、照燒雞排,咖哩豬排。唔知點解後來無左和風牛肉🥲我好中意食,希望老闆見到我個留言 會加返入menu除咗日式便當,仲有幾好食嘅海南雞,重要係冇骨嘅,配上老火湯,幾滋補 每次幫襯,老細都會送返張優惠券,下次就可以用嚟免費換支嘢飲,其實我都係俾啲野吸引到,先Keep住幫襯😂😂所以諗真啲其實都幾高招。總括嚟講,選擇算係幾多,味道都唔錯,價錢合理,幾好!

唔知點解後來無左和風牛肉🥲

我好中意食,希望老闆見到我個留言 會加返入menu

所以諗真啲其實都幾高招。

總括嚟講,選擇算係幾多,味道都唔錯,價錢合理,幾好!