2007-11-06 31 瀏覽
嚟過三幾次食晚飯,最近星期日又嚟。每人98蚊加一食兩個鐘,飲嘢就一個價錢任飲。食個方面除咗bbq,重有一d其他嘅冷盤(三文魚都有不過我冇試)、熟食(有飯、炒米、菜膽雞、牛脷十零款)同甜品(雪糕、旦糕同生果)。燒烤款式頗多,有燒牛肉,羊肩、春雞、腸、菇、雞亦、豬寸骨、豬頸肉;肉質幾好,唔係雪到死實冇味個種,平心而論呢個價錢算幾抵食幾正。飲嘢我覺得重抵,叫咗紅酒三十五蚊一位,預咗唔會係乜正嘢,拎到嚟見到應該係意大利嘅,飲落唔太差,配燒烤幾夾;而且refill得幾密,一見到個杯冇乜酒就即刻斟;我自己飲咗成枝幾,值回票價。而且呢個天氣坐係室外d位幾舒服,飲飲食食兩個鐘真係唔錯。