2020-07-01 519 瀏覽
🇭🇰龍鳳號·有罷市既小黃店💛呢間我地話左想去食好耐 但係因為我地真係比較少去觀塘所以一路都未食過 依家終於有機會啦🤭😌·惹味肉燥乾拌板條 $42呢個我地都係第一次食 佢幾好味 個板條係似粗身既米粉 口感好得意 之後佢上面有好多炸乾蔥同埋肉燥 口感好好 推介大家試下🤤·滷水拼盤 $78佢D滷水都幾入味 而且唔會過鹹 不過唔知係咪因為佢同D大腸一齊滷 佢D滷水有少少騷味🤭🤭滷蛋同豬耳都還好 個騷味唔係好明顯 但係個滷豆腐就都幾騷下 我唔係好受得住🙊🙊😂不過佢個豬耳口感都幾好 而且食落都乾淨😎·醬燒茄子 $38佢個調味都好惹味既 不過唔知點解好似唔係好入味咁 唔知係咪個醬同茄子分開整🤔🤔所以食落唔夠正·鹽酥菇 $42呢個超大碟 佢個杏鮑菇炸完仲係超juicy而且個鹽酥做得幾好😌如果佢有個鹽酥拼盤就好 咁就可以試多D款我地個日上齊曬D野先發現 我地原來唔小心嗌左大部份野都係素菜LOL ·📍觀塘駿業街56號中海日升中心2樓2B號舖
🇭🇰龍鳳號
惹味肉燥乾拌板條 $42