2007-07-09 18 瀏覽
今日放半晝,同同事去咗又一城,行到攰攰地,大家入咗意粉屋食個tea,話就話係tea,但都大大份嘅,四個人叫咗四份。小食拼盆:幾好食,春卷好脆!雞翼:唔啱我嘅味道!公司三文治:一份開四件,fit晒4人,中間就開咗好多薯片,大家食得出係熱浪,好味!雞肉螺絲粉沙律:幾fresh,唔錯!每set包drink,但如果加$11就可以轉特飲。我就飲意大利凍咖啡,同事飲凍朱古力、甘筍蘋果汁,都幾好飲,不過我杯就略甜!價錢其實都唔平,一個tea要成50-60,都頗貴,但今日有老細埋單,盡order,哈哈!環境本來唔錯有店外座位,但店舖位於頂樓,太陽直射hall頂,所以會較熱,所以都係揀咗店內!侍應服務都ok嘅,但我哋食嘅時候剛係員公用膳時間,有一屏風間開,但同事都聽到佢哋傾計時都爆吓粗口,所以應該注意一下言行!
小食拼盆:幾好食,春卷好脆!
雞翼:唔啱我嘅味道!
雞肉螺絲粉沙律:幾fresh,唔錯!