2020-02-28 58 瀏覽
今晚同屋企人食飯, 咁我哋想食餐好嘅,咁我哋就揀咗呢一間食日本放題嘅餐廳食飯, 我哋一入到去其實都有好多人喺度食緊呀已經同埋入面嘅氣氛都幾好其實都幾適合家庭聚會或朋友去慶祝生日, 咁我哋叫咗以下嘅食物:嚟到就一定要叫盤刺身,大家可以睇下邊 我自己私人影嘅相睇我叫咗啲乜嘢,我覺得啲魚生壽司都新鮮。我亦都嗌咗紐西蘭香草羊鞍,我覺得今次啲燒羊架都好食,同埋煎得好好又熱辣辣&羊架新鮮。西京比目魚: 鍾意食魚嘅人唔好錯過,因為條比目魚非常之嫩滑,而且無腥味同埋魚身油油地真係幾好食!蒲燒鰻魚壽司: 細細件嘅鰻魚 , 整得都幾精細同燒得唔錯 ,好過某啲食鰻魚壽司嘅店舖而且條鰻魚啲肉汁都幾好食。其實我覺得呢間餐廳啲食物嘅質素係新鮮嘅, 大家可以不妨嚟試下。 同埋我幾欣賞呢度啲侍應,其實佢哋都好有禮貌,雖然我見到佢哋都好忙, 但每一個人都好有禮貌,呢點係我特別喜歡嘅!
今晚同屋企人食飯

其實我覺得呢間餐廳啲食物嘅質素係新鮮嘅