Happy Friday今日一家人約左係傍晚時份黎到天水圍既幸福山莊釣蝦5大1B連B車可能因為係星期五晚尚算閒日所以在場人數稀少,只有幾檯客人而我因為要返工所以就隨後趕上其實確實地址比較近天恆邨,如果想黎玩又唔熟路既朋友仔不妨係天恆邨搭的士入去,大概需要28-35既車費因為小妹遲來所以冇份釣蝦,但據說場內仲可以鈞魚不過呢個燒烤場入場費係大概$178魚獲蝦獲係要另計架!食物方面:牛丸、墨魚丸、廚師腸、脆皮腸、漢堡扒、燒賣、午餐肉、薄牛扒、豬扒、雞扒、方包、雞腎、南瓜、墨魚咀、雞中翼及全翼等等都係任食既但品質當然唔好抱太大期望啦不過不失另外蕃薯同粟米係需要買既其實燒烤場可以容許客人自攜場內冇既野燒蝦既時候我地加上左啲鹽去燒,令蝦更香,場內有提供少量調味料如果想好味啲可自攜少量海鹽或胡椒等提提大家場內並唔供應卷紙,係要買架!5蚊一卷閒日既晚黑黎到呢到,風景真為引人入勝好浪漫既佈置留意返個條係浮橋呀夜晚黎呢個真係打卡點呢度既環境非常舒服,都算係一個比教乾淨既燒烤場只係地理位置比較入
Happy Friday
今日一家人約左係傍晚時份黎到天水圍既幸福山莊釣蝦
5大1B連B車
可能因為係星期五晚尚算閒日所以在場人數稀少,只有幾檯客人
而我因為要返工所以就隨後趕上
因為小妹遲來所以冇份釣蝦,但據說場內仲可以鈞魚
不過呢個燒烤場入場費係大概$178
魚獲蝦獲係要另計架!

但品質當然唔好抱太大期望啦
不過不失
另外蕃薯同粟米係需要買既
其實燒烤場可以容許客人自攜場內冇既野

如果想好味啲可自攜少量海鹽或胡椒等
提提大家場內並唔供應卷紙,係要買架!5蚊一卷

閒日既晚黑黎到呢到,風景真為引人入勝
好浪漫既佈置
留意返個條係浮橋呀
夜晚黎呢個真係打卡點
呢度既環境非常舒服,都算係一個比教乾淨既燒烤場
只係地理位置比較入
2018-04-13