2020-06-05 10 瀏覽
阿四車仔麵平時食開雲南米線 麻辣米線 好少食車仔麵 今日路過見到呢間裝修有別於其他 感覺乾淨闊落好多 老闆仲要係後生人 決定試一試佢辣魷魚滷水蛋冬菇蘿蔔米粉💰47麵底11蚊 每樣餸9蚊計 比起平時嗰啲 餸算係貴咗少少 但係麵底平 圍返都係差唔多辣魷魚好彈牙 大小適中 咖喱味重 完全冇腥味 好驚食到有漂白水味既魷魚 🦑 冬菇都有好多舊 仲要份量好大 係大冬菇啊😍 味濃 口感好軟淋 蘿蔔超級大舊😂 真係要咬好幾啖先食得完一舊 但係好鮮甜👍🏻👍🏻 不得不睇佢哋嘅辣醬 又辣又香 應該係自製嘅 最後加多一羹辣醬😂 湯底香爆😍腐乳生菜 🥬翠綠色 新鮮度係肉眼可見! 讚!雞髀滷肉飯個雞髀🍗勁大嚿 一啖咬落去每一啖肉都有好濃好濃嘅滷味 雞肉好嫩滑 juice 食完舔舔脷👅
阿四車仔麵

辣魷魚滷水蛋冬菇蘿蔔米粉💰47

腐乳生菜 🥬
翠綠色 新鮮度係肉眼可見! 讚!

雞髀滷肉飯