(非會員)
2009-05-01 10 瀏覽
真係無介紹錯!! 每個人都食得滿足, 嗌左黃金蝦, 抄蟹, 炸豆腐+芝士球,椒鹽鮮尤及西蘭花!!樣樣都好味,尤其個蟹同黃金蝦,食到停唔到口~抄麵就普通,多油左d,但都唔難食! 最最最值得一讚既係d 伙計, 咁有禮貌又有求必應真係第一次見!!!真係想私人比多d貼士佢...地方坐得都ok舒服, 一句講哂: 一定會encore!!! (我提早拎生日蛋糕去佢地都好樂意咁幫我雪住!) 舖面裝修一流, 廁所企理! 成餐飯夾埋6個人$1000(真係啱啱一千!), 請其中一朋友食, 每人二百!! 平靚正絕對無誇張!! 係飲品貴少少, 支裝汽水$10(不過我好多枱客自己帶白酒去飲!!下次我又要試下~)

舖面裝修一流, 廁所企理!

2009-04-30