2021-04-25 1336 瀏覽
話說小編公司附近開咗一間良心小店 係同事的朋友仔開的 不過講明先 我是自費的 係真心推介的 他們主要係賣抵食夾大份嘅車仔麵🍜 眼見好多同事都去幫襯而且有好多好評👍🏻 所以就即管去試一試 食物嘅質素真係好高✨ 定期會推出限定食物 例如鹹蛋叉燒🥚🐷 金沙清🐖 真係好值得試五餸車仔麵🍜 ($41)呢款原本係四餸麵包括有紅腸 豬紅 陳皮魚蛋 豬皮 小編額外再加左蘿蔔🥕 成碗面嘅份量真係遠遠超乎我嘅想像🍜🍜🍜 因為每款送最起碼有五件😱 而且好入味😋 麵嘅份量亦都好多 湯底揀咗腩汁 食完真係超超超飽🥴 而且仲剩返三份一 衰在太貪心👉🏻👈🏻 好浪費😩秘坊麻醬冷麵🧊🍜 ($34.2)夏天有時好熱唔想食熱野嘅時候 就揀呢一個冷麵黎食 冷麵🧊🍜的份量同樣好多 而且配料七彩繽紛 視覺效果up👀🆙 增加食欲 有青瓜絲🥒 蛋絲🍳 蘿蔔絲🥕 蟹柳🦀 食落好清甜爽口 唔會淋晒 正😍

五餸車仔麵🍜 ($41)

秘坊麻醬冷麵🧊🍜 ($34.2)
外賣自取