2015-01-07 540 瀏覽
同朋友去九龍城剪完頭髮食左碗麵就嚟呢度食甜品, 朋友話有人介紹話好味的, 但次次都好多人等位, 今日門口都有人等位, 不過就唔算好多, 已經算少, 我們要等四張, 咁就等一陣啦, 好彩都好快.入到去朋友係鍾意食榴槤的, 叫左一個榴槤飄雪, 我食椰皇蛋白. 榴槤飄雪係用榴槤肉整的, 有些粒粒珠的, 朋友話好好味, 榴槤肉好多呀, 又香, 我試左一啖, 真的好有榴槤味道的, 又平又大杯. 好正.我的椰皇都好正, 湯丸有三粒, 係芝麻味的, 好味, 皮夠薄的, 夠晒熱, 同埋蛋白好香椰皇的味道, 好滑喎, 食完成身暖晒.價錢十分之抵食, 十幾蚊有一碗湯水, 依家好多地方都做唔到, 我們的也是三十幾蚊, 好抵食.

2014-12-18
20 分鐘 (堂食)
$35 (宵夜)