2022-09-04
今晚心水又係想食平靚正嘅晚餐,揀咗一間之前已經食過嘅餐廳,上一次試咗佢哋嘅烤魚套餐,感覺好唔錯,今次就試吓其他嘢。點左佢哋嘅大大碗自選米線,另外叫咗啲串燒,再加多兩杯特大飲品!兩個女仔食比較西式唔食得太多野 咁又一餐。講吓佢哋嘅米線有好多款唔同嘅湯底可以揀,揀咗一款餐牌裏邊推薦嘅香辣金湯,佢嘅味道同一般嘅小窩米線好唔同,湯底有少少麻辣,另外少少酸酸甜甜,感覺唔會太油膩,但係就好惹味~而且佢嘅份量都好多,兩個share女仔食再加埋啲串燒都好飽,串燒裏邊特別推薦可以試吓佢哋嘅蝦,好新鮮又大隻,而且蝦燒出嚟聞落去好香,真係聞到都想食!燒豬大腸都唔係好多地方有得食,佢哋嘅串燒加埋佢哋自家嘅調味粉整體感覺都唔錯。