餐廳: 小老板 (華凱大廈) (華凱大廈)
資訊:

2019-03-28 2610 瀏覽
公司附近有間小店,專賣鍋貼,生煎包,担担麵等等.... 通常一到月尾果段時間我都會Lunch Time 幫襯!因為佢夠平,而且又幾好食,堪稱窮人恩物!所以中午好多中學生同打工仔排長龍。我無試哂佢全店既食物種類,但每次都係點果幾款!担担麵做膽,再配鍋貼/生煎包。如你大食,飽到傻都係30-40蚊左右。我自己就比較鐘意食鍋貼,一來太多人點,去貨快,所以有不斷新鮮出爐,以$12/4飯黎講,食2份就可當一餐。平靚正!生煎包都好食既,但比鍋貼飽囉,話哂人地都真係包黎既!担担麵呢,$16/碗黎講,平就一定啦!味道方面正正路路,唔係難食,但唔好預係驚為天人既味道囉!作為窮人糧尾恩物,佢都值90分以上!佢地真係即叫即製嫁~
!所以中午好多中學生同打工仔排長龍。

飽到傻都係30-40蚊左右。

!生煎包都好食既,但比鍋貼飽囉,話哂人地都真係包黎既!

作為窮人糧尾恩物,佢都值90分以上!佢地真係即叫即製嫁~
担担麵
煎鍋貼