2019-03-06 23 瀏覽
琴晚約左屋企人食飯,女朋友,媽媽同家姐,一行4人,本來吾知食咩好,行下行下,由旺角行到大角咀。果頭有好多野食,花多眼亂,特然見到有一間餐廳,佢地個門口好特別,有個小木門,入面用好光既白色燈,好吸睛,所以決定食呢一間。門口有餐牌貼左出黎,好多野食。原來佢地係食屇馬拉菜😊餐廳環境乾淨整潔,坐椅有大排檔風味,圍住枱坐,很熱鬧的感覺👏🏻👏🏻🎉我見到肉骨茶係佢地推介,所以叫左三個肉骨茶,雞腳x2 同豬手仔我飲完之後,口入面果種回甘味,好正,而 熱騰騰,飲左好舒服。我都推介大家叫呢個肉骨茶,因為佢係無限任飲,重可以點配白飯👍🏻👍🏻👍🏻溫馨提示,雖然任飲,但都吾可以飲太多,因為飲得太多,我覺得好甜同埋個胃好脹😂😂我地重叫左一個叫我知你啦薄餅,椰汁雞飯,海南雞飯,全部都好好味。特別要提下個海南雞飯,佢啲雞好滑,個飯用黃僵煮既,好入味,好食過雞油飯。👍🏻👍🏻推介👍🏻👍🏻我地重叫左個串燒,同咖央,串燒佢個醬好好味,甜嫁🥰 我第一次食,好味,本來想叫多幾串,但已經飽了。個咖央而家已經好少地方有得食,入面有好多醬,非常好味。鍾意食咖央既朋友一定要試,因我出面果啲咖央,入面好少醬。😊😊食到飽到上心口,都係吾駛$

門口有餐牌貼左出黎,好多野食。原來佢地係食屇馬拉菜😊

食到飽到上心口,都係吾駛$400👍🏻👍🏻 抵食
2019-03-02
5 分鐘 (堂食)