J.moon

2021-03-22 104 瀏覽
入到餐廳充滿神秘感,煙霧彌漫,好似入左另一個平行世界咁。抬頭一望,好多月亮燈,適合打卡的女士🥰J.Moon pizza用料都好豐富,有肉、菠蘿、青椒等,加左茄汁,特別喜歡佢厚厚的芝士,但薄薄的餅底!如果餅邊可以再鬆軟就食更好吃!Seared lamb chops羊架比較肥肥少,食落就不會好乾身,而且有濃烈的羊肉味!伴菜有Gratin potato!!奶油好香!而且係一層層薯仔蓉,好似食緊千層麵咁!!仲有我最愛的車厘茄,用Rosemary 去串起,令到蕃茄仔內面都有香料味🙂👌🏻Virgin blueberry Mojito入面落左真材實料的marshed藍莓🫐仲有串果肉!I like it 👍🏻😍Mango Mule入落好少茫果味,於是我問店員係咪比錯我😂原來!!!!Mule係青檸汁加薑啤為主,佢地主張healthy lifestyle,所以吾想落太甜嘅芒果汁!聽完我長知識了👍🏻👍🏻👍🏻飲落好refreshing

J.Moon pizza

Seared lamb chops