2021-01-17 90 瀏覽
原來尖沙咀有間好抵食嘅港式cafe平均四十幾五十幾蚊就有一個餐,仲好大份,好飽肚。坐卡位好啱同朋友一齊食嘢傾計,夠曬privacy,仲可以望下街景添。All Day breakfast - C $58有蘑菇炒蛋、牛角酥、煙肉、火腿、司華力腸、薯餅、茄汁焗豆、扒茄、沙律菜超級豐富。蕃茄煙肉同火腿都有煎過,幾好食。蘑菇炒蛋好多菇!要加少少鹽同胡椒,超得超級華😋薯餅最後食都係脆卜卜!司華力腸就大大條,好飽肚。我超級鐘意食茄汁焗豆😍牛角酥同沙律菜🥗就正正常常。六十蚊都唔洗,好抵食。特濃芝士焗飯 - 豬扒 $40呢個焗飯都係超大份,豬扒同飯嘅比例係一比一,$40真係唔知邊度搵。呢個焗豬味道好似芝士茄汁豆味!所以我都幾鍾意食。不過飯底就係白飯,如果係炒飯就更加好啦。抹茶紅豆鮮奶 + $12呢杯嘢飲都好足料,紅豆好綿,奶味重,抹茶味十足,加$12係抵飲嘅。凍薄荷朱古力 + $6我自己就好唔鍾意薄荷朱古力嘅。係我朋友叫嘅,所以就唔評論啦。

All Day breakfast - C $58

特濃芝士焗飯 - 豬扒 $40