2018-11-14 387 瀏覽
系旺角暗巷 都係搵食好地方!  今次就食呢間新野~ 難得系女人街見有餐廳賣蠔~ 雖然我暫時唔食得蠔住! 但係我都揀jor 入去食~ 呵呵呵呵店鋪裝修簡單 清潔~ 冇咩油煙味!佢d 蠔都好似好抵玩咁~  可惜我唔食得! 嗚啊~所以叫嗌jor 個豬扒同雞腿餐啦!其實個前菜都好多野揀,有個精選生蠔或者芝士焗生蠔, 由於朕未能食生蠔 所以飲個靚湯就算 佢比較特別~ 如果你嗌兩個餐 佢會幫你安排放同一個盆 一齊上!左邊就係豬扒配蒜香意粉, 豬扒大大塊 而且都好厚身,師傅有幫佢調過味, 所以食落口就唔會鞋 同冇味! 而且佢畀你配埋個松露醬. 感覺還可以其實我比較中意呢個雞髀配飯多d~ 除jor 個size 都系大件之外, 重點系佢即炸 個皮比較薄 脆,肉既話都算嫩,那個小小雞油出黎 配飯, 覺得好好味! 普通食扒黎講, 呢度都屬於平 都抵食! 而且唔會覺得好貴,重點系味道還算可以! 值得試下!

店鋪裝修簡單 清潔~ 冇咩油煙味!

佢d 蠔都好似好抵玩咁~  可惜我唔食得! 嗚啊~
所以叫嗌jor 個豬扒同雞腿餐啦!

2018-10-18