2018-08-11 233 瀏覽
因為住呢頭先知道有呢間食肆,裝修唔突出唔起眼,不過見有牛扒食,就想嚟試下親民價水準如何,去度環境真係唔太ok,有一個位冷氣滴水、坐入類似房又冷氣不足,食物水準又一般,所以今次試過就算,下次都係去返隔離間尼X餐湯新鮮南瓜湯 – 我平時抗拒食南瓜,但湯就要視乎味道同口感,呢度整得好好味,杰身得嚟口感又唔錯,我居然成碗飲晒,值得一讚烤沙朗牛排配薯條 $122薄扒牛扒切開已經十成熟,但入口又唔覺靭,都有dd牛味,但我哋比較鍾意食生少少既,所以扣咗少少分,但薯條就好ok,即叫即炸熱辣辣,仲係粗薯條,呢個要比個讚佢牛尾配墨西哥薄餅$74首先講塊餅,一d都唔軟熟,我明白唔係即拉,但真係硬咗dd;至於牛尾就咸咗dd,幸好個醬味道都唔差,都叫食得落啦後記:其實員工幾有heart,又勤力又有禮貌,可惜水準差咗dd二人共消費: $216

餐湯

烤沙朗牛排配薯條 $122