2019-05-10
每次去旺角諗唔到食乜,就去通菜街睇下邊間執左笠新上場就去食,今次誤打誤撞搵到間新野,又係平野之餘質素亦唔錯,一個餐平均 $4x,包三樣野食,真心抵到一個點 🤡-#技術人員餐 $49,係燒汁雞扒飯 + 忌廉炒蛋 + 湯粉,湯通粉可以揀羅宋湯底或者忌廉湯底,呢到嘅份量真係一個佬食嘅份量 😂 燒汁雞扒質素正正常常,似食果啲日本定食餐果啲 friend,但係塊扒係大塊嘅,飯又多,忌廉蛋又大,雖然忌廉蛋食唔到忌廉味,不過係幾滑嘅,至於個湯粉就一般啦冇咩特別 🤘🏿-#蒲燒鰻魚蛋飯 $48,我就食呢個嘅,大佬 $4x 蚊食到鰻魚真係跳樓都抵,點都食返啲值錢少少嘅嘢,有半尾嘅鰻魚,一心以為比劣質野,點知都 ok,連細骨都冇乜,真心正過好多日本定食好多,一樣係仲包蛋包湯粉,絕對係窮食之選 🤤-平民扒房旺角通菜街 1A-1L 號威達商業大廈地下 D 號舖
平民扒房
旺角通菜街 1A-1L 號威達商業大廈地下 D 號舖