2020-11-17
同朋友聚舊, 問佢想食咩佢答我想要環境乾淨, 靚, 價錢合理, 食物好食喎, 多謝晒你既答案! 好彩身邊同事即刻有推薦!於於Vwalk, 肯定乾淨啦, 滿足你第一個要求先!客人主要都係叫D兩個SET, 一個平D, 一個貴成倍, 但貴成倍果個吸引好多, 一於一個SET叫一份比較下先首先先上平SET湯, 其實都OK, 粟米味都幾濃, 但試完貴SET個湯之後....貴SET個湯賣相已經勁吸引, 菇味超濃, 真材實料, 而且蟹肉幾多, 有畫龍點晴既感覺, 好夾跟住上既係貴SET既前菜, 竟然有鵝肝食, 大驚喜, 而且係好厚身, 味道又肥美又香, 夾面包食太夾了, 老闆比咁靚既野食我太佛心了跟住上貴SET主菜, 有好大塊扒, 不靭, 而且煎得岩岩好, 不會過熟, 另外, 竟然有花膠, 好大塊, 骨膠原又重, 食完肯定會靚, 好正呀大食皇既朋友擔心唔夠飽, 佢叫多個意粉跟住好快平SET既海蝦炒金邊粉都上場, 一上枱已經好吸引, 食落有D甜, 有D酸, 有少少辣吊起成個味, 都唔錯平SET都有野飲, 但凍飲要加四分貴SET就特飲都唔洗加錢, 盡顯皇者風範, 正總結平SET係唔錯, 但貴SET仲正,
佢答我想要環境乾淨, 靚, 價錢合理, 食物好食喎,
多謝晒你既答案! 好彩身邊同事即刻有推薦!
總結平SET係唔錯, 但貴SET仲正, 性價比高, 同事介紹得唔錯