星期五,lunch,大概1點鐘嚟到,重有張大枱。午餐牌,冇嘜選擇,就揀carbonara。呢個好似係蘑菇湯嚟,我覺得太浠,似洋蔥湯嗰種。味道冇印象,應該係一般料嚟。主菜,上碟時麵有啲乾,好似一早整定,放喺蒸籠暖住嗰種。所以一撈啲麵就出煙。冇嘜汁,冇嘜香味,煙用正常。實屬快餐貨式。咖啡一般我一路食,一路install佢隻App,問個高侍應,有冇得儲分之類,完全唔知,可能manager,冇briefing。埋單時問多一次,最尾叫manager過嚟。佢隻app原來係要入錢去佢個wallet,再扣wallet先有分,你個wallet都唔知係咪secure,重要我比埋credit card資料,唔好玩啦。

Carbonara

咖啡一般